WB-Sails

Purjeenostajan opas

Onneksi olkoon Josh Junior

JoshJunior

Palma-regatan voitto Finn-jollissa RIO-purjeellamme

Onneksi olkoon P-J Postma

LicenseToWin

Finn-jollien Euroopanmestari 2016, WB:n Classic-purjeella

Mitä veden alla tapahtuu?

0,02 solmun nopeusero merkitsee puolen tunnin kryssin jälkeen kahta veneenmittaa. Sinäkin voit saavuttaa tämän edun hydrodynamiikalla! 

Etua hydrodynamiikalla

Laatu alkaa suunnittelusta

WB-purjeen suunnittelu alkaa aina keskustelusta sinun kanssasi. Kun ymmärrämme paremmin  purjehdusharrastuksesi luonteen ja haasteet, osaamme opastaa oikean purjeen valitsemisessa. Ja kun suunnitelma siirtyy tuotantoon, purjeesi leikkaa kotimaiset purjemaakarimme, jotka harrastavat purjehdusta itsekin kaikilla sen eri tasoilla. Tämä takaa, että ymmärrämme tarpeesi viimeistä pientä yksityiskohtaa myöten. 

Panostaminen laatuun on oikeaa taloudellisuutta: hyvin suunnitellut, parhaista materiaaleista leikatut purjeet kestävät vuosia kauemmin kuin halvemmat. Purjeisiin pätee sama kuin moniin muihinkin pitkäkestoisiin investointeihin: halvin on harvoin edullisin.

Voit saada maksuaikaa jopa 12 kuukautta

MAKSUAIKAA

Oletko siirtänyt purjeiden tai peitteen uusimista jo pitkään? Nyt voimme tarjota asiakkaillemme maksuaikaa jopa 12 kuukautta. Olemme tästä syystä venyttäneet syystarjoustemme takarajaa. Kysy tarjousta.

 
Trimmaa IMS-riki oikein

Trimmit kuntoon ja nauttimaan vauhdikkaammasta ja helpommasta purjehduksesta.

New Call-to-action

WB-Sails Seahorsessa

NoStoneSeahorse resized 234

Purjeiden suunnittelu- ja kehitystyömme esillä RORCin SEAHORSE-lehdessä 5/2013 (avautuu uudelle välilehdelle). Voit ladata skannatun artikkelin tästä.

Purjeentekijän loki

Tuotekehityksellä tuloksia

X Sail Racing Teamin veneet AUDI e-tron ja AUDI Ultra veivät kaksoisvoiton X-35 luokan MM-purjehduksissa Tanskassa: e-tron kultaa, Ultra hopeaa. MM-purjeiden ympärillä tehtiin mittava kehitystyö keväällä 2015. Tietokoneella suunniteltiin ja...Read more

Purjeiden huolto – laminaattipurjeet

Moderneista laminaattikankaista tehdyt purjeet ovat keveitä ja pitävät muotonsa. Nämä ominaisuudet on saavutettu yhdistämällä filmikerroksia erilaisiin kuitu- ja verkkorakenteisiin. Vaikka näistä materiaaleista tehdyt laminaatit ovat monella tapaa...Read more

WB:n Facebook ryhmä

Liity WB-Sailsin Facebook-ryhmään: pysyt ajan tasalla purjehdusmaailman tapahtumista. 

describe the image

Ryhmä toimii uutissivustonamme. WB-Sailsillä on myös oma sivunsa (page), jota päivitetään vähän harvemmin kuin ryhmän sivuja (ks. yllä). 

.sidebar.left .hs_cos_wrapper.hs_cos_wrapper_widget { font-size: inherit !important; }