WB-Sails

Purjeenostajan opas

Onneksi olkoon Josh Junior

JoshJunior

Palma-regatan voitto Finn-jollissa RIO-purjeellamme

Onneksi olkoon P-J Postma

LicenseToWin

Finn-jollien Euroopanmestari 2016, WB:n Classic-purjeella

Mitä veden alla tapahtuu?

0,02 solmun nopeusero merkitsee puolen tunnin kryssin jälkeen kahta veneenmittaa. Sinäkin voit saavuttaa tämän edun hydrodynamiikalla! 

Etua hydrodynamiikalla

Laatu alkaa suunnittelusta

WB-purjeen suunnittelu alkaa aina keskustelusta sinun kanssasi. Kun ymmärrämme paremmin  purjehdusharrastuksesi luonteen ja haasteet, osaamme opastaa oikean purjeen valitsemisessa. Ja kun suunnitelma siirtyy tuotantoon, purjeesi leikkaa kotimaiset purjemaakarimme, jotka harrastavat purjehdusta itsekin kaikilla sen eri tasoilla. Tämä takaa, että ymmärrämme tarpeesi viimeistä pientä yksityiskohtaa myöten. 

Panostaminen laatuun on oikeaa taloudellisuutta: hyvin suunnitellut, parhaista materiaaleista leikatut purjeet kestävät vuosia kauemmin kuin halvemmat. Purjeisiin pätee sama kuin moniin muihinkin pitkäkestoisiin investointeihin: halvin on harvoin edullisin.

Hopeaa Riosta!

VasilyHopeaaRiosta.jpg

Pitkäjänteisen työn tuloksena WB-purjeet ovat vakiinnuttaneet asemansa maailman huipulla.  Finn-jollissa suurin osa kärkiveneistä purjehtii suomalaisilla purjeilla, ja muissakin luokissa tulokset puhuvat puolestaan. Voit seurata uutisointia Facebook sivullamme ja viereisestä blogista.  

LajiDominoi.jpg

Lataa tästä Iltalehden artikkeli välinekehityksestämme. 

Trimmaa IMS-riki oikein

Trimmit kuntoon ja nauttimaan vauhdikkaammasta ja helpommasta purjehduksesta.

New Call-to-action

WB-Sails Seahorsessa

NoStoneSeahorse resized 234

Purjeiden suunnittelu- ja kehitystyömme esillä RORCin SEAHORSE-lehdessä 5/2013 (avautuu uudelle välilehdelle). Voit ladata skannatun artikkelin tästä.

Purjeentekijän loki

Radat, tuulet ja virrat

Valitettavasti emme voi raportoida purjehduksista kuten olimme suunnitelleet (ks. Urheilutapahtuman ennakkokatsaus), mutta taustatietoa voimme jakaa. Tässä esittelemme rata-alueet, ja kerromme sää-oloista.   Rion erityispiirteet Rio...Read more

Urheilutapahtuman ennakkokatsaus

Saimme kehoituksen, että alkuperäinen blogimme olisi viisainta poistaa, vain tunteja sen jälkeen kun olimme lähettäneet blogiin viittaavan uutiskirjeemme. Blogimme oli ristiriidassa Kansainvälisen Olympiakomitean (KOK) säännön 40 (Rule 40)...Read more

WB:n Facebook ryhmä

Liity WB-Sailsin Facebook-ryhmään: pysyt ajan tasalla purjehdusmaailman tapahtumista. 

describe the image

Ryhmä toimii uutissivustonamme. WB-Sailsillä on myös oma sivunsa (page), jota päivitetään vähän harvemmin kuin ryhmän sivuja (ks. yllä). 

.sidebar.left .hs_cos_wrapper.hs_cos_wrapper_widget { font-size: inherit !important; }