WB-Sails

Purjeenostajan opas

Suomen suurin purjeneulomo  
45% purjeista vientiin

13987655_10153824542782634_925382177788189367_o.jpg

WB-Sailsin purjeiden vienti on kasvanut tasaisesti 30:sta prosentista v. 2012 45:een prosenttiin v. 2016. WB-Sails on jo joitain vuosia ollut myös liikevaihdollisesti Suomen suurin purjeompelimo, North Sails ohitettiin v. 2015. Samaan aikaan muiden neulomoiden Suomessa valmistettavien purjeiden määrä on laskenut jatkuvasti: niin Niiniranta/North Sails, UK/Meripurje kuin Doyle Sails:kin myyvät nykyisin enimmäkseen tuontipurjeita.  

 Teemme mielellään tarjouksen uusista purjeista kaikenlaisiin veneisiin ja tarpeisiin. Voit jättää tarjouspyyntösi tästä.

ORCi ranking voittajat

WE2.jpg

Onneksi olkoon ORCi Ranking 2016 voittajat: Sakari Laulajaisen RAMDATA (ORCi 1) ja Erkki Heinosen SOKOS HOTELS (ORCi 2).

RAMDATA_Salona_37_Lenco_2012.jpeg

Mitä veden alla tapahtuu?

0,02 solmun nopeusero merkitsee puolen tunnin kryssin jälkeen kahta veneenmittaa. Sinäkin voit saavuttaa tämän edun hydrodynamiikalla! 

Etua hydrodynamiikalla

 

Jonathan Lobert, Euroopan mestari

18319046_10154602739807634_5411663810938895846_o.jpg

Ranskan Jonathan Lobert voitti Finnjollien Euroopan mestaruuden Marseillessa. Kaikki kevään 4 regattaa, Miami, Palma, Hyeres ja Marseille, on voitettu WB-purjeella, eri purjehtijoiden toimesta.

Riossa 23:sta Finn-jollasta 14 purjehti keltaisilla, Lauttasaaressa suunnitelluilla ja valmistetuilla purjeilla. Pitkäjänteisen työn tuloksena WB-purjeet ovat vakiinnuttaneet asemansa maailman huipulla.

Laatu alkaa suunnittelusta

WB-purjeen suunnittelu alkaa aina keskustelusta sinun kanssasi. Kun ymmärrämme paremmin  purjehdusharrastuksesi luonteen ja haasteet, osaamme opastaa oikean purjeen valitsemisessa. Ja kun suunnitelma siirtyy tuotantoon, purjeesi leikkaa kotimaiset purjemaakarimme, jotka harrastavat purjehdusta itsekin kaikilla sen eri tasoilla. Tämä takaa, että ymmärrämme tarpeesi viimeistä pientä yksityiskohtaa myöten. 

Panostaminen laatuun on oikeaa taloudellisuutta: hyvin suunnitellut, parhaista materiaaleista leikatut purjeet kestävät vuosia kauemmin kuin halvemmat. Purjeisiin pätee sama kuin moniin muihinkin pitkäkestoisiin investointeihin: halvin on harvoin edullisin.

Lataa tästä Iltalehden artikkeli välinekehityksestämme.

LajiDominoi.jpg

 

Trimmaa IMS-riki oikein

Trimmit kuntoon ja nauttimaan vauhdikkaammasta ja helpommasta purjehduksesta.

New Call-to-action

 

Purjeentekijän loki

Radat, tuulet ja virrat

Valitettavasti emme voi raportoida purjehduksista kuten olimme suunnitelleet (ks. Urheilutapahtuman ennakkokatsaus), mutta taustatietoa voimme jakaa. Tässä esittelemme rata-alueet, ja kerromme sää-oloista.   Rion erityispiirteet Rio...Read more

Urheilutapahtuman ennakkokatsaus

Saimme kehoituksen, että alkuperäinen blogimme olisi viisainta poistaa, vain tunteja sen jälkeen kun olimme lähettäneet blogiin viittaavan uutiskirjeemme. Blogimme oli ristiriidassa Kansainvälisen Olympiakomitean (KOK) säännön 40 (Rule 40)...Read more

WB:n Facebook ryhmä

Liity WB-Sailsin Facebook-ryhmään: pysyt ajan tasalla purjehdusmaailman tapahtumista. 

describe the image

Ryhmä toimii uutissivustonamme. WB-Sailsillä on myös oma sivunsa (page), jota päivitetään vähän harvemmin kuin ryhmän sivuja (ks. yllä). 

 

 WB-Sails Seahorsessa

Purjeiden suunnittelu- ja kehitystyömme esillä RORCin SEAHORSE-lehdessä 5/2013 (avautuu uudelle välilehdelle). Voit ladata skannatun artikkelin tästä.

 NoStoneSeahorse resized 234

.sidebar.left .hs_cos_wrapper.hs_cos_wrapper_widget { font-size: inherit !important; }