Purjeentekijän loki

Korona virus ja WB

Posted by Mikko Brummer on Mon, Mar 30, 2020@ 10:46 AM

Meillä voi asoida melko normaalisti. Ovemme on lukossa, mutta pääset sisään koputtamalla. 

Pyrimme pitämään huolta siitä, että asiointisi meillä on mahdollisimman turvallista ja työntekijämme voivat tulla turvallisin mielin töihin Koronasta huolimatta. Sen vuoksi pyydämme välttämään turhia vierailuja, mikäli mahdollista, pyri hoitamaan asiasi puhelimitse. Kun tulet, pysyttele eteisessä ja säilytä turvaetäisyys henkilökuntaamme.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen ja toimimme sekä ohjeistamme työntekijöitä toimimaan niiden mukaisesti.

Huolto ja talvisäilytykset

Huoltopuoli on kovalla kuormituksella kuten aina tähän aikaan vuodesta. Jos olet tuomassa purjeita huoltoon, tai hakemassa niitä, soita vähintään 15 minuuttia ennen kuin olet tulossa. Jos purjeesi ovat vielä huoltamatta, niin tuo ne Lauttasaareen ja katsotaan välineet kuntoon ennen kauden alkua.

Uudet purjeet

WB:llä tuotanto pyörii toistaiseksi normaalisti, vaikka osa toimistotyöstä tehdään etänä. Materiaalipuolella on ollut viivästyksiä, vaikka tärkeimmät toimittajamme Contender ja Dimension ovat edelleen auki. Olemme kasvattaneet kangasvarastojamme etukäteen, jotta tuotanto voi jatkua myös siinä tapauksessa, että toimittajamme Hollannissa ja Saksassa joutuvat sulkemaan tehtaansa. 

Töitä on paljon, jotta saamme kaiken valmiiksi ja pääsette virittämään uusia tai huollettuja purjeitanne. Uusien purjeiden noutoon pätee sama kuin huoltoon: soita ennen kuin tulet, niin voimme ottaa ne valmiiksi eteiseen tai ulos.

Huomaa tarkistetut aukioloaikamme:

Arkisin klo 9:30 - 17:30.
Lauantaisin sopimuksen mukaan, sunnuntaina olemme suljettu.

Puhelin 09-621 5055  info@wb-sails.fi

c2ft-550x600-3847677