Suomalaiset Louhi purjeet

dragon

Suomessa on aktiivinen, parinkymmenen veneen Louhi-laivue. Kansainvälisesti tämä entinen Olympialuokka on suuressa suosiossa, mikä näkyy myös purjetarjonnassa. WB-Sails on menestynyt mainiosti kilpailussa ulkolaisia purjemerkkejä vastaan, vieden Suomen mestaruuden useina vuosina peräkkäin.

Meillä on kaksi isopurjemallia: vaakaleikattu kevyentuulen iso sopii ehkä parhaiten kotivesille, radiaali-vaakaleikattu AP-iso on hieman enemmän kovaan tuuleen painotettu.

Genua-malleja on kolme - niistä GL-M on yleispurje kevyeen ja keskituuleen, G-MH kovan tuulen genua. GXH on erikoispurje yli 12 m/s tuulia varten ja mitoiltaan hiukan pienempi.

AP-spinaakkerimme on kryssi-lenssiradoille painotettu, suurikokoinen myötätuulipurje. Spinaakkerin suunnittelussa on hyödynnetty ainutlaatuista DynaSim ohjelmistoamme. 

Tästä voit lukea, miten purjeemme syntyvät

Lataa tästä Iltalehden artikkeli välinekehityksestämme.

Lue lisää tuotekehitystyöstämme Olympialuokissa. Niistä keräämämme tietotaito heijastuu kaikkiin purjeisiimme. Suomalaisilla WB-purjeilla on voitettu kaiken värisiä Olympiamitaleita Star-, Finn, 470- ja Europe-luokissa. Maailmassa on vain muutama purjeompelimo, joka valmistaa purjeita Olympiatasolla - olemme ylpeitä, että WB-Sails on yksi niistä.

50203635751_e0d921b557_b

Louhen purjeiden hinnat 1.9.2020

Isopurje AP vaakaleikkaus, 2 190 €

Isopurje Heavy Radial/vaakaleikkaus, 2 260 €

Genua GL-M Radial, 1 770 €

Genua GM-H Radial, 1 790 €

Genua GXH Horizontal, 1 750 €

Spinaakkeri AP FullRadial , 1 850 €

Extra setti lattoja, 95 €

Iso säilytys pussi, 190 €

Hinnat sisältävät numerot, latat ja pussit, IDA leiman (77€) ja mittausmaksun (33€).

Hinnat vapaasti Helsingissä. Sis. ALV 24 %