Kilpapurjehdus – vain 0.1 solmun tähden

WBn Racing-linja on tarkoitettu paitsi LYS ja ORC-club tason kilpailijalle, myös sellaiselle matkapurjehtijalle, joka haluaa parasta surituskykyä yhdistettynä pitkäikäisyyteen ja kestävyyteen. Se merkitsee laminaattipurjeita, jotka usein leikataan Contender MAXX-kankaista. WB-Sails on ollut alusta lähtien v. 2004 mukana MAXX-kankaiden kehitystyössä. Käytämme toki myös perinteisempiä, loimen suuntaisia radiaalikankaita.

WBn HighTech Racing-linja edustaa osaamisemme huippua niin aerodynamiikan, materiaaliteknologian kuin rakenteenkin kannalta. HighTech Racing purjeemme laminoidaan valikoiduista Kevlar ja hiilikuitumateriaaleista, käyttäen ruostumattomia titaanihelotuksia kun säännöt niin sallivat.  

Yksityyppiveneiden purjeemme ovat hyötyneet tutkimus- ja tuotekehitystyöstä, jota olemme tehneet jo kahden vuosikymmenen ajan. Virtausmallinnus, lujuusanalyysit, liikkeiden simulointi ovat kaikki meille tuttua tavaraa. Yhdelläkään toisella ompelimolla maailmassa ei ole samanlaista teknologia- ja innovaatiotaustaa kuin WB-Sailsillä.

racing sails WB

New Call-to-action